A Wekerle Sándor Szabadidő Központ játékcsarnoka 44 m x 22 m-es parkettás talajborítású hitelesített kézilabda pályájával, 400 ülőhelyes és 200 állóhelyes lelátójával, korszerű hang- és műszaki technikájával (2 eredményjelző) méltán tartozik az ország legmodernebb létesítményei közé.

Tovább növeli a lehetőségeket a változtatható nagyságú színpad, ahol színházi előadások, kulturális események, vállalati rendezvények, fesztiválok, bálok megrendezésére van lehetőség.

A létesítményünk kiválóan alkalmas edzőtáborok, nemzetközi kézilabda, kosárlabda, röplabdamérkőzések, tollaslabda versenyek megrendezésére is.Az épület külön játékos bejáróval rendelkezik. A játékcsarnokhoz tartozik 4 db, egyenként 20 férőhelyes játékosok részére fenntartott öltöző, mindegyik külön vizes blokkal ellátva (3 db zuhanyzó, 4 db mosdó, 2 db WC), továbbá 2 db játékvezetői öltöző (zuhanyzóval, WC-vel) és 1 db orvosi szoba.

Tudunk biztosítani műfüves pályát és kisméretű műfüves pályán is edzési lehetőséget.

További sportolási lehetőségek a közelben:

A Szabadidőközpont közvetlen szomszédságában található egy füves és egy salakos nagyméretű labdarúgópálya, valamint egy salakos futópálya 400 méteres futókörrel és további 2 db kisméretű salakos labdarúgópálya, amelyek további lehetőséget nyújtanak az eredményes felkészülésekhez, különböző sportágaknak. Mindezeken felül a sporttelep 2 db salakos teniszpályával is rendelkezik.

Az edzőtáborok megtartásához a városban különböző színvonalú szálláslehetőségek állnak rendelkezésre.

A Játékcsarnok szerepe Mór sportéletében:

Mór város férfi kézilabda csapata az NB II Észak-nyugati csoportban szerepel, a női szakosztály pedig a Megyei I. osztályban. Mind a két csapat csarnokunkban tartja edzéseit és játssza mérkőzéseit.

A téli alapozásra, a tavaszi idényre való felkészülésre a MÓRI SE NB III-as labdarúgó felnőtt, ifjúsági és serdülő csapatainak is a Wekerle Sándor Szabadidő Központ biztosít helyszínt. Minden évben, a téli hónapokban itt kerül megrendezésre egy országos teremlabdarúgó torna és a móri kispályás labdarúgó torna téli fedettpályás fordulói.

Kulturális rendezvények:

Játékcsarnokunk a változtatható nagyságú színpadnak köszönhetően a kulturális programok széles skálájának nyújt megrendezési lehetoséget; bálok, szalagavatók, konferenciák, koncertek, fesztiválok, színházi előadások, kiállítások, vállalati rendezvények.

Bálok, konferenciák alkalmával a rendelkezésre álló eszközeinknek (szék, asztal) köszönhetően 800 főt tudunk kényelmesen elhelyezni. Igény esetén vendéglátó egységünk üzemeltetője ezt a létszámot magas színvonalon kényelmesen, többfogásos melegétkeztetéssel tudja a helyszínen kiszolgálni.

A nyári időszakban a Szabadidő Központhoz tartozó szabadtéri terület lehetőségeit kihasználva különböző rendezvényeknek (pl.: családi nap a móri iparterületen működő gyárak részére) lebonyolítására is helyet biztosítunk. A térköves udvaron lehetoség van sátrak, mutatványos standok, „lacikonyhák” felállítására. A labdarúgópályák igénybevételével a sporttelepen rendeztünk már 12.000 fős vállalati napot is.

Koncerteken kívül a Játékcsarnok színpadát színházi előadások céljára is bérbe adtuk, rendszeresen játszik színpadunkon a székesfehérvári Vörösmarty Színház.